Úvod » Ostatní

Turnaj ve Skorkově

publikováno 13.07.2018

Letos jsme se znovu zúčastnili turnaje ve Skorkově a vůbec poprvé jsme tento turnaj vyhráli! Vítězství se nerodilo lehce, pár zápasů nám trvalo než jsme se přizpůsobili velikosti hřiště a terénu. Po "základní skupině" jsme skončili poslední se dvěma body za dva prohrané penaltové rozstřely.

V "play-off" jsme pak narazili na tým Relaxu, zápas po základní hrací době skončil 1:1 a tudíž přišla řada opět na penalty. Tentokrát ale s vítězným koncem pro nás. V dalším zápase o finále jsme porazili 1:0 tým Legend a dokráčeli tak až do zmíněného finále ve kterém nás čekal tým Jizery.

Finálový zápas jsme odehráli takticky výborně a soupeře prakticky k ničemu nepustili, sami jsme naopak dvě šance zahodili. Zápas tak dospěl opět do penaltového rozstřelu. Ten pro nás nezačal dobře a první penaltu jsme, narozdíl od soupeře, neproměnily. Pak ovšem opět zaúřadoval Honza Můller v bráně a dvě následné penalty soupeře zlikvidoval, naši střelci v čele s Kríťou se již nemýlili a tak jsme mohli začít slavit. Honza Můller, který odchytal poslední zápas základní části a celé play-off, byl hlavně díky perfektním výkonům v penaltových rozstřelech vyhlášen brankářem turnaje (pozn. rok předtím si odnesl cenu pro nejlepšího střelce).

Sestava byla následující:

Pecháček, Muller, Veselý Pavel, Veselý Ondřej + kamarád Matouš, Horčic, Boubín, Krejčí, Pozníček, Hájek, Vlček

 

Pořadí turnaje bylo(pokud se nepletu):

1.Stará Lysá

2. Jizera

3. Niederland

4. Legendy

5. Relax

6. Sojovice

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 5037
Dnes: 0
Online: 2

Naši sponzoři a partneři
  • Obec Stará Lysá

Aktualita

Stará Lysá vs Chrást 4:2
Sestava:                         Pecháček  Vítek   -   Sosna   ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery